FertilUp® - De beste natuurlijke oplossing om de vruchtbaarheid te verhogen. De hoogste Duitse kwaliteit.
Française | Nederlandse

Algemene voorwaarden


1. Introductie

De algemene voorwaarden van de online winkel FertilUp zijn opgesteld in overeenstemming met de Wet consumentenbescherming (ZVPot). De online winkel Fertilup.be wordt beheerd door Prima Medis Ltd.; hierna genoemd de aanbieder. De gebruiker is de persoon die ons systeem gebruikt, dat wil zeggen de koper in de online winkel; hierna genoemd de koper. De algemene voorwaarden bespreken de werking van de FertilUp online winkel, de rechten van kopers en de zakelijke relatie tussen de aanbieder en de koper.

2. Bestelling

Na de bestelling ontvangt de koper binnen 24 uur na inzending een ontvangstbewijs in zijn e-mail. Elke annulering van een bestelling kan binnen 2 uur door de koper na ontvangst van de orderbevestiging worden gedaan via e-mailadres info@fertilup.be. In het geval dat de koper het contract niet binnen de afgesproken termijn annuleert, betekent dit dat het contract voor de aankoop van producten tussen de koper en de aanbieder is gesloten. De leverancier bereidt de goederen voor en verzendt ze binnen de afgesproken tijd.

Het contract (bestelling) wordt in elektronische vorm op de server van de aanbieder opgeslagen en is per e-mail voor de koper via info@fertilup.be beschikbaar. De koper kan de aanbieder op zijn telefoonnummer bellen of contact met hem opnemen via e-mail info@fertilup.be om de gegevens te verifiëren of om de juistheid van de levering te garanderen.

De vermelding van technische middelen die identificatie en correctie van fouten mogelijk maken voorafgaand aan de gunning van de opdracht: de winkelwagen is gedurende de gehele browsertijd op de Fertilup-website toegankelijk. Voordat u bestelt, is een volledig overzicht van de bestelling beschikbaar, evenals de mogelijkheid om terug te bladeren naar de online bestelling en alle producten te verwijderen.

3. Leveringstijd en bezorging

De leverancier verzameld en verzendt het product binnen maximaal 2 werkdagen na het bestellen. De zending wordt meestal binnen 2-5 werkdagen geleverd (binnen de EU en Zwitserland) of 5-10 werkdagen naar de VS. De leveringspartner is GLS/nationaal postkantoor. In het geval dat de klant het pakket niet binnen de genoemde termijn ontvangt, dient de klant de aanbieder hiervan op de hoogte te stellen via e-mail info@fertilup.be.

4. Verzendkosten

Voor bestellingen boven de € 70, is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de € 70, brengt de provider de verzendkosten aan de koper in rekening. Het vaste tarief van levering van goederen in dit geval is € 3,90.


5. Prijzen

De productprijzen zijn in euro's en inclusief btw. De prijzen zijn geldig op het moment van toekenning van het contract en hebben geen vooraf bepaalde geldigheid. De prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

6. Betalingen

De aanbieder biedt de volgende veilige betaalmethoden: 


  • creditcard (Visa & Mastercard)
  • PayPal
  • bankoverschrijving


7. Annuleren van de bestelling

Elke annulering van een bestelling kan door de koper binnen twee uur na ontvangst van de bevestiging van de bestelling op het e-mailadres van de provider info@fertilup.be worden gedaan. In het geval dat de koper het contract niet binnen de afgesproken termijn annuleert, betekent dit dat het contract voor de aankoop van producten tussen de koper en de aanbieder is gesloten.

8. Het recht om zich terug te trekken uit de aankoop en de goederen te retourneren in overeenstemming met de ZVPot

De producten in de online winkel zijn onderworpen aan garantievoorwaarden in overeenstemming met de Consumer Protection Act (ZVPot). Op grond van deze wet heeft de koper het recht om de leverancier binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen op de hoogte te stellen om zich uit het contract terug te trekken. Het is niet nodig om een reden daarvoor te vermelden. Tegelijkertijd is de koper verplicht om de ontvangen goederen onbeschadigd en ongewijzigd (zoals bij de ontvangst van goederen) naar het adres van de aanbieder te retourneren, uiterlijk 30 dagen na het indienen van de annuleringsmelding. De terugzending van de goederen die binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen zonder kennisgeving van opzegging aan de aanbieder zijn ontvangen, wordt beschouwd als een kennisgeving van opzegging. De aankoop en eventuele resterende betalingen (met uitzondering van de verzendkosten) worden door de aanbieder binnen 30 dagen na ontvangst van de kennisgeving van terugtrekking volledig terugbetaald.

9. Kwijtschelding van aansprakelijkheid

De aanbieder is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de meningen over producten die zijn geschreven door gebruikers op de website. Opinies en productbeoordelingen zijn meningen van een individu en niet noodzakelijk de positie van de redactie van de Fertilup.be website.

Hoewel de provider probeert om nauwkeurige foto's van producten te maken, moeten alle foto's als symbolisch worden beschouwd. De foto's bevatten niet de functies van het artikel.

De Bieder behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment en op elke manier te wijzigen, ongeacht de reden en zonder voorafgaande kennisgeving.


Prima Medis Ltd.
BTW Nr: SI29627877
Reg. Nr.: 3866980000
Bankrekeningen:
BE60 9670 1733 4670, BIC/SWIFT: TRWIBEB1XXX
E-mail: info@fertilup.be
All rights reserved © 2012 - 2021 Sign in
Production: MMVisual